Planul Kalergi - Omul viitorului

În 1922, la Viena, pune bazele mişcării „Paneuropa” care are ca scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.
Invazia 
Odată cu instaurarea fascismului în Europa, Planul se deteriorează, iar uniunea Paneuropeană e constrânsă să se dezbine, dar, după al Doilea Război Mondial, Kalergi, mulţumită unei activităţi frenetice şi neobosite, dar şi cu susţinerea lui Winston Churchill, prin loja masonică evreiască B’nai B’rith şi a unor ziare ca New York Times, reuşeşte să obţină aprobarea proiectului său din partea Guvernului Statelor Unite.

Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene. Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi. El se mişcă în spatele cortinei, departe de reflectoare, reuşind astfel să atragă în pânzele sale pe cei mai importanţi şefi de stat, care au susţinut şi promovat proiectul său de unificare europeană.

Vezi și 


Ce să mai citim?

Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase

SARS a fost o boală relativ rară; la sfârșitul epidemiei, în iunie 2003

Fii propriul tău nutriționist

Planet REBOOT

                            ESENŢA PLANULUI KALERGI

În cartea sa, „Praktischer Idealismus”, Kalergi declara că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată prin amestecul rasial. El afirmă, fără jumătăţi de măsură, că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.


„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”

Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi:

„Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. 
Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. 

”Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.”
Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat. 

Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresa minorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.

Politicienii acelor vremuri au dat dreptate lui Kalergi, puterile occidentale se încredinţau planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat aceste proiecte. 

Şefii politicii europene ştiu bine că el e autorul acestei Europe care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht. 
Kalergi, necunoscut opiniei publice, dar în clasele istorice şi printre deputaţi este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului.”

Noutatea planului său nu e cea de a accepta genocidul ca mijloc pentru atingerea puterii, ci cea de a pretinde crearea subumanilor, iar mulţumită caracteristicilor negative ale acestora, ca incapacitatea sau instabilitatea, să se garanteze toleranţa şi acceptarea „rasei nobile” conducătoare.

 1. Schema de tratament pentru Covid-19

 2. În medie, perioade necesară

 3. dezvoltării unui vaccin este de 12-15 ani ?

 4. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor

 5. Scara de valori a societății romanești 

 6. Europa privită din viitor

 7. Hrana vie

 8. Noile vaccinuri

 9. Planurile in derulare sunt o munca in progres 

 10. Destinatii uimitoare pe glob

 11. Miracolul japonez- Drum reconstruit în patru zile

 12. Primarul care nu frură

 13. Duda a pus mâna pe Casa Regală

 14. Nu poti multiplica bogatia divizand-o !  

 15. Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg

 16. O Nouă Republică

 17. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

 18. În vremea monarhiei, Țaranii romani reprezentau 90% 

 19. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

 20. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

 21. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

 22. Fii propriul tău nutriționist

 23. Maya ramane o civilizatie misterioasa

 24. Slăbești daca esti motivat

                                  DE LA KALERGI ÎNAINTE

Deşi nicio carte de istorie nu vorbeşte despre Kalergi, ideile sale au rămas principalele surse de inspiraţie ale actualei Uniuni Europene. 
Convingerea că popoarele Europei trebuiesc amestecate cu negri şi asiatici pentru a le distruge identitatea şi pentru a crea o singură rasă metisă, se află la baza tuturor politicilor comunitare adresate integrării şi apărării minorităţilor. 
Nu este vorba de principii umanitare, ci de directive emise cu o determinare nemiloasă pentru realizarea celui mai mare genocid din istorie.
În onoarea sa a fost constituit premiul european Coudenhove-Kalergi care, la fiecare doi ani, premiază europeniştii care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului Kalergi. Printre aceştia găsim şi nume de calibru: Angela Merkel sau Herman Van Rompuy.
Incitarea la genocid se găseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a primi milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate europeană. Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, în ianuarie 2000, acel „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.” Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei? Este sigur că natalitate scăzută ar putea fi uşor inversată prin măsuri sociale potrivite, care să susţină familiile. La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui factor genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia fondului genetic inițial. Singurul scop al acestor măsuri e cel de a denatura complet popoarele, transformându-le într-o masă de indivizi fără nici o coeziune etnică, istorică şi culturală.
Pe scurt, teza Planului Kalergi a constituit şi constituie fundamentul politicilor oficiale ale guvernelor menite să promoveze genocidul popoarelor europene prin imigrarea în masă.
Însă, DEJA   au apărut voci, tot mai multe şi mai insistente, care spun ca: „SUA sunt la originea problemei imigranților din Europa”; sau „SUA și miliardarul George Soros finanțează exodul imigranților spre Europa”
Sursa: Internet
 1. Serbet de ciocolata

 2. Set medical Covid necesar acasă

 3. Medicament retras - folosit în diabet

 4. Brexit-ul - Spaima Europei

 5. Virusul Misterios

 6. Inamicul numărul unu al

 7. acumulatorilor 

 8. Sistemele solare - apă caldă

 9. Economisirea energiei electrice

 10.  Hoțul de cărți

 11. Aparitia starii de insolventa

 12. TRUMP ESTE PRESEDINTE

 13. Microbii din organismul uman

 14. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.   

 15. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

 16. Masca ce omoară virusul    

 17.  O veste de Covid  

 18. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil  

 19. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea 

 20. Îndulcitorul care scade glicemia

 21. VIRUSUL - SPAIMA OMENIRII

 22. Fii propriul tău nutriționist

 23. Planet REBOOT


Imigrarea în masă e un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe care propaganda multietnică se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil. Cu acest articol încerc să demonstrez o dată pentru totdeauna că nu este vorba de un fenomen spontan. Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, în realitate este un plan studiat în jurul mesei şi pregătit de decenii pentru a distruge complet chipul Vechiului Continent.

Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene. Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi.

În 1922, la Viena, pune bazele mişcări          Naţiunilor condusă de Statele Unite. Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.
În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.
Kalergi, în „Praktischer Idealismus”:„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”
Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi: „Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.”
Deşi nicio carte de istorie nu vorbeşte despre Kalergi, ideile sale au rămas principalele surse de inspiraţie ale actualei Uniuni Europene. Convingerea că popoarele Europei trebuiesc amestecate cu negrii şi asiatici pentru a distruge identitatea şi pentru a crea o singură rasă metisă, se află la baza tuturor politicilor comunitare adresate integrării şi apărării minorităţilor. Nu este vorba de principii umanitare, ci de directive emise cu o determinare nemiloasă pentru realizarea celui mai mare genocid din istorie.
În onoarea sa a fost constituit premiul european Coudenhove-Kalergi care la fiecare doi ani premiază europeiştii care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului criminal Kalergi. Printre aceştia găsim şi nume de calibrul Angelei Merkel sau lui Herman Van Rompuy.
Pe scurt, teza Planului Kalergi a constituit şi constituie şi astăzi fundamentul politicilor oficiale ale guvernelor menite să promoveze genocidul popoarelor europene prin imigrarea în masă. G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde in lume trebuie să se aplice e să se practice limitarea naşterilor şi căsătoriile mixte, şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică ce depinde de o autoritate centrală” („USA Magazine” 12 august 1955)
Nota mea (Daniel Roxin): În spiritul perversității bruxeliene a politicii europene, liderii comunitari cer astăzi ca valul uriaș de imigranți din aceste zile să fie preluat proporțional de toate statele europene… Păi, cum?!? Consecințele Primăverii Arabe, care a generat toate nenorocirile și care știm că a fost opera SUA, a Israelului și a câtorva state europene, trebuie suportate de noi, ceilalți?!? Ei bine, așa ar vrea cei care se cred stăpânii noștri!

Trecand peste aceasta introducere vreau sa spun ca, din nefericire, poporul roman este pe punctul de asi pierde identitatea etnica.
O adevarata catastrofa care totusi se incadreaza in tendinta europeana (caci suntem europeni si noi, nu-i asa?).
Si cine ne va lua locul? Uitati-va in jurul vostru si veti avea raspunsul.
Vreau inca o data sa-mi exprim convingerea ca, in conditiile politice actuale, poporul roman (ceea ce mai ramane din el) pierde batalia pentru pastrarea caracterului sau etnic.
Fenomenul acesta este foarte accentuat in privinta Romaniei dar nu ii este exclusiv.
Aici este vorba de un tablou mai larg, in care se poate vedea cum caracteristicile etnice europene sunt desfiintate potrivit unui plan bine pus la punct.
Tarile europene, indeosebi cele din vestul continentului, si-au construit in mai bine de 1500 de ani o identitate spirituala / religioasa, / culturala / lingvistica etc remarcabile.
Planul diabolic de distrugere a identitatii europene, pus la punct de forte anti-europene oculte care nu accepta existenta acestui standard inalt de comparatie ce il reprezinta
civilizatia europeana si care a inregimentat mai toata clasa politica, mass media si o buna parte din intelectualitatea Europei si Americii de Nord in numele ipocritului si criminalului
concept ”POLITICALLY CORRECT”este raspunzator, in buna parte, si de ce se petrece in Romania.
In opinia mea rezultatul celui de al II lea razboi mondial a declansat un proces care evolueaza intr-o singura directie si care va duce in aprox. 200 de ani la distugerea civilizatiei
europene cu consecinta tragica a disparitiei omului european asa cum era el la sfarsitul secolului treacut.
Vom deveni, in Europa si America de Nord, o populatie de metisi.
Fara cultura (dar cu manele si dansuri din buric), fara preoti (dar cu imami si cu biserici transformate in moschei), fara femei frumoase pe strada (dar obligate sa se mascheze cu niqab –
numai ochii se vad – caci daca nu fac asta sunt violate direct pe trotuare), fara idealul nostru umanist european de care au profitat si pe care l-au deturnat cei din CPC (dar cu ideile
de ev mediu a hoardelor barbare care invadeaza Europa) acesta reprezinta obiectivul final a celor care ne vor raul.
Toate celelalte etnii au dreptul la identitatea lor ca sunt japonezi, chinezi, mongoli, indieni, negri, arabi, polinezieni etc.
Etnia alba (evit sa scriu rasa caci traim sub cenzura, nu-i asa?) nu mai are de mult dreptul sa-si apere identitatea sa.
Noi oamenii albi, pedepsiti pentru impertinenta noastra de a fi construit cea mai dezvoltata civilizatie din toate timpurile, nu suntem nici macar lasati sa ne exprimam in apararea noastra.
In acest sens strict consider ca cenzura actuala derivata din aceasta aberatie a ”politically correct” este mai restrictiva decat cea din timpul comunistilor fara sa trec peste
faptul grav ca sunt comunistii care au declansat acesta dezordine etnica in Romania.
Iar Romania lor (a tiganilor) va deveni o tara kitsch , cu palate de maharajahi facute din furat. visul acestei caste de sarantoci de cand au plecat din Punjab – India cu mai bine
de o mie de ani in urma.
Acesti expulzati din India devin cu fiecare zi ce trece mai multi, mai agresivi, mai inchisi in traditiile castei lor pe care vor sa le impuna la ceea ce a mai ramas din
poporul Valaho-Moldo-Transcarpatic Roman.
Pentru tiganii din Romania istoria, cultura si traditiile acestei tari nu le spune mare lucru.
Ei sunt o armata de invazie iar Roamnia, tavalita de valul nemerniciei lor, nu este pentru ei decat un cap de pod catre restul Europei.
Tot ne ferim sa spunem lucrurilor pe nume.
Daca esti intr-o pozitie publica (si nu numai) si ai constiinta si curajul sa-ti exprimi opiniile
- indeosebi cele ce nu se incadreaza in ”Conspiratia Politically Correct” prescurtat CPC- risti sa-ti pierzi pozitia si sa fii izolat in cadrul societatii.
Ovi Alde  Posted februarie 10, 2018 at 10:04 PM


BRAINSPOTTING este cea mai mare firma de recrutare specializata pe domeniul IT&C din Romania. Lucreaza atat cu companii de talie mondiala din domeniul IT si cat si cu firme din alte domenii care au departamente complexe de IT (telecom, tehnologie, banking, asigurari, pharma, FMCG, consultanta, distributie).

Compania cauta specialisti in domeniul IT. Iata cateva dintre pozitiile libere:
IT Project Manager
Cerinte:
• Minim 4 ani experienta in Project Management;
• Experienta in domeniul asigurarilor sau financiar;
• Studii superioare profil Automatica, Cibernetica, Informatica, Electronica;
• Abilitati solide de operare pe calculator (MsOffice, MS Project Proffesional, Visio);
• Limba engleza la nivel avansat.
Responsabilitati:
• Asigura planificarea, coordonarea, monitorizarea si implementarea proiectelor IT;
• Participa la toate fazele din ciclul de viata al proiectelor IT: proiectare, initiere, executie, finalizare;
• Contribuie la elaborarea metodologiei pentru definirea si implementarea proiectelor in companie;
• Defineste procesele si instrumentele pentru dezvoltarea proiectelor in conditii adecvate;
• Ofera consultanta managementului in probleme legate de proiectele coordonate;
• Asigura realizarea proiectelor în termene şi la standardele de calitate specificate;
Programator Software
Cerinte:
• 2+ ani experienta in programare;
• Bune cunostinte de PL/SQL, Baze de date Oracle (DDL, DML), Oracle ADF;
• Gandire creativa si initiativa;
• Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat ;
• Studii superioare de Automatica si Calculatoare, Cibernetica sau Informatica.
Responsabilitati:
Dezvolta noi functionalitati in functie de cerintele aparute in implementarea noilor produse in aplicatiile companiei;
• Dezvolta/modifica rapoarte in functie de necesitati (colaboreaza cu Departamentul BPM pentru a intelege cerintele de business si a identifica cele mai bune solutii pentru implementare);
• Dezvolta/modifica viewuri, functii, proceduri, triggeri in functie de cerintele aparute in dezvoltarea noilor produse de asigurare in aplicatiile companiei;
• Administreaza codurile sursa dezvoltate si gestionează versionarea acestora;
• Asigura suportul pentru testarea aplicatiilor dezvoltate.       http://hr.businesslive.ro/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PLANETA SUPEROAMENILOR

Terra va deveni o planetă a superoamenilor. Cel puţin, aşa susţine un articol din publicaţia Vox, conform căruia, o nouă rasă umană este în ...