Achiziții de război

Autoritățile romane , se pregătesc de confrunrtarea  cu  propriul popor ! 

După ce  și-au insușit bogatia intregului popor  ,  acum vor sa ne și măcelărească puțin !



Mitraliere, pistoale, milioane de cartuşe: Jandarmeria Română dă 10 milioane de euro pe "echipamente de reprimare a revoltelor”

Mitraliere, pistoale, milioane de cartuşe:
Jandarmeria Română dă 10 milioane de euro pe "echipamente de reprimare a revoltelor”
Potrivit MAI, achiziţiile n-au legătură cu revoltele din lumea arabă şi nici cu mişcările de stradă care ar putea avea loc înRomânia în această primăvară
Jandarmeria Română vrea să se doteze cu echipamente de reprimare a revoltelor, demararea procedurilor urmând a avea loc la data de 1 martie. Potrivit Mediafax, Inspectoratul General al Jandarmeriei a publicat un anunţ de intenţie, menţionând că vrea să cumpere "echipamente de reprimare a revoltelor" în valoare de aproximativ 10 de milioane de euro.
Aceste echipamente reprezintă căşti de protecţie, pulverizatoare, pistoale mitralieră, puşti, grenade fumigene, grenade lacrimogene şi alte obiecte.
Autorii distrugerii Romaniei , cei care s-au îmbuibat din nenorocirea celor mulți
Aşa cum se arată în anunţul de intenţie de pe site-ul www.e-licitatie.ro, Jandarmeria vrea să cumpere 10.000 de căşti de protecţie, 475 de pulverizatoare, 300 de pistoale mitralieră, 406 puşti, 33.500 de cartuşe pentru lansatoare, 1.000 de grenade fumigene, 1.000 de petarde, 10.500 de grenade lacrimogene şi 4,7 milioane de cartuşe.


Un glonț pentru PM , poate omarî peste 10 persoane asezate in șir indian , la un metru distanță unu față de altu !
Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de peste 42,2 mlioane de lei. Impresionanta achiziţie se va face cu plata prin virament de la bugetul de stat şi nu se înscrie în proiecte sau programe de finanţare din fonduri comunitare.
Anunţul a fost afişat la data de 27 ianuarie.
Surse MAI: Achiziţia era planificată de anul trecut
"E formulă de achiziţie standard pentru anumite materiale", au declarat pentru Gândul surse din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. "Sunt termeni folosiţi în toate statele europene. Puştile, căştile şi alte obiecte menţionate pe listă sunt trecute ca echipamente anti-revoltă în toată Europa. Obiectele menţionate în anunţul de achiziţie fac parte din planul anual de achiziţie, întocmit încă de anul trecut. Practic, în fiecare an, se analizează necesarul şi se stabileşte ce urmează a fi achiziţionat în anul următor", au mai explicat sursele citate.
Potrivit surselor din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, nu se poate face o legătură între aceste achiziţii şi recentele revolte care au izbucnit în lumea arabă, dar nici cu potenţiale mişcări de stradă care ar putea avea loc în România în această primăvară.
Jandarmii, acuzaţi că au folosit muniţie expirată în Kosovo

Jandarmeria Română a fost la un pas de a provoca un incident internaţional, după ce militarii dislocaţi în Kosovo în cadrul forţelor multinaţionale au folosit muniţie expirată. În urmă cu aproximativ cinci ani, jandarmii au deschis focul cu gloanţe de cauciuc asupra manifestanţilor albanezi. Doi dintre aceştia au murit din cauza rănilor, în timp ce alţii au suferit răni grave, din cauza faptului că depăşirea termenului de folosinţă a întărit foarte mult cauciucul. Rapoartele experţilor au arătat că jandarmii români foloseau gloanţe de cauciuc expirate de 13 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce se întîmplă cu Regele

 Regele Charles va lipsi de la vizita prințului Harry pe care acesta o va face în Londra, pentru o drumeție în Transilvania, scrie The Teleg...