Atentat la Siguranta Națională ?


Aveți un argument fantastic - Anglia


EU , inseamnă un fel de amestecătură și cu imigranții , 

care in termeni populari se numește ”borhot” !

In Anglia , sunt cartiere unde tinerii , indură umilințe de neimaginat !




Tu ca părinte sau individ cu trasaturi morale și etice , cum ai reactiona , cind copilul îți este batjocorit de niște Oameni cu intenții ostile pripășiți care au format cartiere intregi ?


Dragi Patrioți ai nației , trebuie să fim ponderati ! 

Luați exemplul Angliei ! Să nu ne aventurăm și să cădem in extremă ! 
Totul trebuie realizat in spiritul legii ! 
Mai ales acum cind politicienii sunt in mare incurcătură . 
Anglia nu este oricine ! 
Acum aveți un argument fantastic - Anglia !!


Vezi și

  1. Schema de tratament pentru cazurile ușoare de Covid-19

  2. Romania traiește , încă ,  din inertia bogățiilor create in Epoca Comunistă

  3. Scara de valori a societății romanești 

  4. Europa privită din viitor

  5. Hrana vie

  6. Planurile in derulare sunt o munca in progres,  veche de sute de ani  

  7. Destinatii uimitoare pe glob

  8. Miracolul japonez- Drum reconstruit în patru zile

  9. Duda a pus mâna pe Casa Regală

  10. Nu poti multiplica bogatia divizand-o !  

  11. Evolutia Laptop - Cântărea 5,44 kg

  12. O Nouă Republică

  13. A fi patriot nu e un merit, e o datorie.! 

  14. În vremea monarhiei, taranii romani reprezentau 90% din populatie si nu aveau drept de vot.

  15. Miracolul din Noua Zeelandă - LYPRINOL

  16. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

  17. Locul unde Cerul se uneste cu Pamantul

  18. Fii propriul tău nutriționist

  19. Maya ramane o civilizatie misterioasa

  20. Slăbești daca esti motivat

  21. Serbet de ciocolata

  22. Set medical Covid necesar acasă

  23. Medicament retras - folosit în diabet

  24. Brexit-ul - Spaima Europei

  25. Virusul Misterios

  26. Inamicul numărul unu al acumulatorilor 

  27. Sistemele solare - apă caldă

  28. Economisirea energiei electrice

  29.  Hoțul de cărți

  30. Aparitia starii de insolventa

  31. TRUMP ESTE PRESEDINTE

  32. Microbii din organismul uman

  33. Despre islamizarea Europei. O publicăm integral.  Și fără comentarii. 

  34. „Naţiunea este mai importantă ca Libertatea !”

  35. Masca ce omoară virusul     O veste de Covid  

  36. Primul an de viaţă - Alocatia pentru copil

  37. Tavalugul Marelui Razboi - Globaliyarea - Asasinii Economici


Un aspect interesant, care ţine de fapt echilibrul între Brexit şi Bremain, este sensibilitatea publicului britanic de etnii diverse, care, deşi nu a fost ţinta asaltului antiemigraţie, s-a simţit lezat, aşa cum s-a putut observa din întrebările incisive puse de către reprezentanţii acestor grupuri liderului UKIP Nigel Farage. De altfel, Farage a evitat să răspundă precis la multe întrebări privind efectele unui eventual Brexit asupra economiei.

Răsturnare de situaţie – Marea Britanie a decis părăsirea Uniunii Europene

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. 

Rezultat final – 52% vor ieșirea din UE. UPDATE 06:58 Potrivit rezultatelor anunţate după numărarea voturilor din 319 circumscripţii, din totalul de 382, 51,9% dintre cetăţenii britanici s-au pronunţat în favoarea ieşirii ţării din UE. Moment istoric! Cetăţenii britanici au decis că Marea Britanie va părăsi Blocul european, asta după ce iniţial primele rezultate arătau că Brexitul nu obţinuse suficiente voturi din partea cetăţenilor. Momentan mai trebuie anunţate rezultatele în 118 din 382 zone locale. Tabăra Leave a ajuns să conducă cu 10,5 mil. voturi, faţă de 8,4 mil. cât are tabăra Remain. Rezultatele nu sunt definitive, dar este greu de crezut că diferenţa de peste un milion de voturi poate fi recuperată de mişcarea favorabilă rămânerii Marii Britanii în UE. David Cameron a spus, că în cazul unui vot în favoarea părăsirii Uniunii Europene, ar activa, fără întârzieri nejustificate, articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, prin care s-ar iniţia procesul de ieşire din Uniunea Europenă. George Osborne, ministrul britanic de Finanţe, a sugerat că acest lucru ar putea să întâmple în termen de două săptămâni după referendum. Temerile că rezultatul votului la referendumul istoric de joi din Marea Britanie va fi în favoarea ieșirii țării din Uniunea Europeană au dus vineri dimineață la o depreciere semnificativă a lirei sterline, care a ajuns la cel mai scăzut nivel în raport cu dolarul american din ultimii peste 30 de ani. Lira s-a prăbuşit cu cea mai mare rată din istorie, după o scădere de 9,41%, şi a ajuns la 1,37 dolari, după ce imediat după închiderea urnelor urcase la peste 1,5 dolari. Tabăra favorabilă ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană conduce cu 51,7% după numărarea voturilor în peste două treimi din circumscripții la referendumul istoric care a avut loc joi, relatează Sky News. Liderul partidului eurofob UKIP, Nigel Farage, a spus că începe „să viseze la un Regat Unit independent” vineri, în timp ce voturile în favoarea Brexit ajunseseră la 51,7% după numărarea buletinelor în 200 din cele 382 de secții de vot din Marea Britanie.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. 

Panavanci Ana · 

Este un plan de globalizare bine pus la punct elaborat de mai bine de 30 de ani . Nu poti suprima identitatea si nationalismul unei tari decat AMESTECAND RASELE intre ele . Si uite au reusit !!!!....fara un foc de arma in Europa....acum urmeaza destramarea uniunii europene si hopa tupa ....mai un pic ....globalizare!.....chiar asa prosti ne cred????
Petre Niculae · 
Lucrează la FC Barcelona

Si daca celelalte tari membre ale Regatului,s-au saturat de regat si ,vor iesi si ele din regat,la ce o,sa mai viseze,Nigel Farage ?
Nicorici Frunza Maria · 

Daca Marea Britanie a votat pentru iesirea din UE, vom asista si la iesirea altor tari, precum Polonia, Ungaria si mai pot aparea surprize. Cred, ca factorul determinant care conduce la destramarea UE, este numarul mare de imigranti, care au invadat Europa, comportamentul d-nei Merhel, ca un vataf. Nu cred ca ne asteapta vremuri bune !!!
Olimpia Furcoi · 

pai cum iti explici ca tu sa muncesti de-ti sar capacele si din taxele tale sa tii trantori,imigranti musulmani veniti cu toti puradeii dupa ei,musulmanii care stau ca trantorii in cafenele,aceiasi care cand se plictisesc iti fugaresc ficele si sotiile pe strada,aceiasi care te scuipa in ochi cand refuzi sa le dai pe strada un banut,aceiasi care dupa un an doi urla din toti bojocii ca teritoriile ocupate le apartin si ei fac legea.Ce-ti mai ramane tie de facut decat sa spui STOP.






http://antenatarii.blogspot.ro/2016/06/brexit-ul-spaima-europei.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce se întîmplă cu Regele

 Regele Charles va lipsi de la vizita prințului Harry pe care acesta o va face în Londra, pentru o drumeție în Transilvania, scrie The Teleg...